Väitöskirjakurssi jälleen syksyllä 2018

Kuva: Antoine Gady (Flickr)

EDIT: Ryhmä on valitettavasti jo täynnä, eikä uusia osallistujia ole mahdollista ottaa. Seuraava ryhmä alkaa tammikuussa 2019 (ilmoittautuminen joulukuun puolella).

Kimmo pitää taas tänä syksynä Helsingin yliopistossa väitöskirjantekijöille suunnatun kirjoittamisen kurssin. Kurssi on tarkoitettu Helsingin yliopiston kaikkien tiedekuntien väitöskirjaansa kirjoittaville jatko-opiskelijoille.

Kurssin tarkoitus on tukea kunkin osallistujan väitöskirjaprosessia ja edistää väitöskirjojen valmistumista. Kurssilla tehdään väitöskirjan kirjoittamista tukevia harjoituksia, asetetaan yhdessä tavoitteita ja seurataan niiden toteutumista sekä keskustellaan väitöskirjan tekemisestä.

Kurssi soveltuu sekä monografiaa että artikkeliväitöskirjaa kirjoittaville. Kurssin työkieli on suomi, mutta itse väitöskirjan kieli voi olla mikä tahansa. Kurssi noudattelee samoja periaatteita kuin vastaavat graduntekijöille suunnatut kurssit. Näiden kurssien periaatteista löydät esittelyn täältä.

Tässä pari viime kevään kurssilta saatua palautetta, jotka kuvastavat hyvin osallistujien tunnelmia:

”Toivoisin, että kaikilla väitöskirjantekijöillä olisi mahdollisuus tähän kurssiin.”

”Kiitos! Tämä oli juuri sitä, mitä tarvitsin.”

Suuri osa kurssityöskentelystä tapahtuu kiinteissä pienryhmissä, ja siksi olisi tärkeää, että osallistujat pystyvät myös sitoutumaan ryhmän työskentelyyn.

Kurssi alkaa maanantaina 10.9.2018 klo 10-12 keskustakampuksella (Kielikeskus, sh.204). Tapaamisia on kerran viikossa marraskuun loppuun asti. Kurssille ilmoittaudutaan 20.–26.8.2018 WebOodin kautta.

Tervetuloa mukaan!

Artikkelin sijainti: Yleinen Asiasana: , , . Lisää kirjanmerkkeihin: permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit tilata kommentit myös vaikka et itse kommentoisi.