Väitöskirjakurssi keväällä 2019

Kuva: Stefano Corso (Flickr)

EDIT: Ryhmässä on vielä jokunen paikka vapaana. Ilmoittautua voi pe 11.1.2019 klo 12:00 asti WebOodin kautta. Vapaat paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kimmo pitää taas tänä keväänä Helsingin yliopistossa väitöskirjantekijöille suunnatun kirjoittamisen kurssin. Kurssi on tarkoitettu Helsingin yliopiston kaikkien tiedekuntien väitöskirjaansa kirjoittaville jatko-opiskelijoille.

Kurssin tarkoitus on tukea kunkin osallistujan väitöskirjaprosessia ja edistää väitöskirjojen valmistumista. Kurssilla tehdään väitöskirjan kirjoittamista tukevia harjoituksia, asetetaan yhdessä tavoitteita ja seurataan niiden toteutumista sekä keskustellaan väitöskirjan tekemisestä.

Kurssi soveltuu sekä monografiaa että artikkeliväitöskirjaa kirjoittaville. Kurssin työkieli on suomi, mutta itse väitöskirjan kieli voi olla mikä tahansa. Kurssi noudattelee samoja periaatteita kuin vastaavat graduntekijöille suunnatut kurssit. Näiden kurssien periaatteista löydät esittelyn täältä.

Tässä aikaisempia kurssipalautteita, jotka kuvastavat hyvin osallistujien tunnelmia:

”Toivoisin, että kaikilla väitöskirjantekijöillä olisi mahdollisuus tähän kurssiin.”

”Kiitos! Tämä oli juuri sitä, mitä tarvitsin.”

”Toivoisin voineeni osallistua tällaiselle kurssille jo monta vuotta sitten.”

Suuri osa kurssityöskentelystä tapahtuu kiinteissä pienryhmissä, ja siksi olisi tärkeää, että osallistujat pystyvät myös sitoutumaan ryhmän työskentelyyn.

Kurssi alkaa maanantaina 14.1.2019 klo 10-12 keskustakampuksella (Kielikeskus, sh. 203). Tapaamisia on kerran viikossa huhtikuun alkuun asti. Kurssille ilmoittaudutaan 2.–6.1.2019 WebOodin kautta.

Kategoria: Yleinen. Lisää kirjanmerkkeihin: permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit tilata kommentit myös vaikka et itse kommentoisi.