Syksyn 2019 väitöskirjakurssit

Kuva: Jamie Street

EDIT 27.8.2019:

Väitöskirjakurssilla on vielä muutama vapaa paikka. Voit ilmoittautua suoraan WebOodin kautta pe 30.8.2019 asti. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Syksy on koittanut ja seuraava väitöskirjakurssi lähestyy. Helsingin yliopiston Kielikeskus tarjoaa jälleen kaikkien tiedekuntien jatko-opiskelijoille suunnatun väitöskirjan kirjoittamista tukevan kurssin. Kurssi alkaa 9.9., mutta ilmoittautuminen kurssille tapahtuu jo 19.-25.8.2019.

Kurssilla keskustellaan väitöskirjan kirjoittamisesta, tutustutaan kirjoittamista tukeviin työtapoihin, asetetaan tavoitteita sekä työskennellään näiden tavoitteiden eteen. Kurssi on tarkoitettu sellaisille väitöskirjantekijöille, joiden väitöskirja on jo työn alla ja jotka pystyvät sitoutumaan säännölliseen työskentelyyn. Väitöskirjaa vasta suunnitteleville tai sen tekemisestä haaveileville kurssista ei todennäköisesti hyötyä ole.

Kurssin työkieli on suomi, mutta itse väitöskirjan kieli voi olla mikä tahansa. Kurssi noudattelee samoja periaatteita kuin vastaavat graduntekijöille suunnatut kurssit. Näiden kurssien periaatteista löydät esittelyn täältä.

Kurssi järjestetään nyt yhdeksännen kerran. Tässä muutama palaute aikaisemmilta kursseilta:

Toivoisin, että kaikilla väitöskirjantekijöillä olisi mahdollisuus tähän kurssiin.

Kiitos! Tämä oli juuri sitä, mitä tarvitsin.

Toivoisin voineeni osallistua tällaiselle kurssille jo monta vuotta sitten.

Kurssille osallistumisen edellytyksenä on voimassa oleva jatko-opinto-oikeus Helsingin yliopistossa ja se, että pystyt ilmoittautumaan kurssille WebOodin kautta. Suuri osa kurssityöskentelystä tapahtuu pienryhmissä. Siksi on tärkeää, että osallistujat todella sitoutuvat yhteisiin tapaamisiin.

Kurssi alkaa maanantaina 9.9.2019 klo 10-12 keskustakampuksella (Kielikeskus, sh. 204). Tapaamisia on kerran viikossa marraskuun loppuun asti. Kurssille ilmoittaudutaan 19.-25.8.2019 WebOodin kautta.

Artikkelin sijainti: Yleinen Asiasana: , . Lisää kirjanmerkkeihin: permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit tilata kommentit myös vaikka et itse kommentoisi.