Kuka

Kuva: Jani Niipola

Carol Kiriakos
Olen Helsingistä kotoisin oleva tutkija ja kirjoittamisen valmentaja. Olen opiskellut sosiaalipsykologiaa Helsingin yliopistossa ja tehnyt väitöskirjani Firenzen Eurooppa-yliopistossa tutkimusaiheenani globaali osaajatyö. Nyt toimin tutkijana Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulun Organisaatiot ja johtaminen -yksikössä.

Olen tutkimustyön ohella opiskellut luovaa kirjoittamista sekä perehtynyt kirjoittamisen prosessiin. Pidän Aalto-yliopistossa kirjoittamisen valmennusryhmiä suomeksi ja englanniksi. Tavoitteeni on kehittää kirjoittamisen tukea yliopistomaailmassa. Kirjoittamista voi helpottaa monin tavoin!

Kuva: Sasa Tkalcan

Kimmo Svinhufvud
Työskentelen äidinkielen yliopisto-opettajana Helsingin yliopiston Kielikeskuksessa, jossa opetan monenlaisia kirjoittamisen kursseja. Erityisesti olen perehtynyt opinnäytteen kirjoittamiseen.

Väittelin itse tohtoriksi vuonna 2013 suomen kielestä. Artikkeliväitöskirjani käsitteli graduseminaarien ja gradunohjauskeskustelujen vuorovaikutusta.

Pidän myös kahta muuta suosittua blogia: Gradutakuu ja Kokonaisvaltainen kirjoittaminen. Twitterissä saat minuun yhteyden täällä: @KimmoSvinhufvud

Työskentelen tällä hetkellä muiden töiden ohella myös työnohjaajana ja tarjoan yksilötyönohjausta kaikille, jotka kaipaavat lisätukea omaan työhön liittyvien kysymysten tarkasteluun. Löydät lisätietoa työnohjauksesta ja palveluistani täältä.

Kommentointi on suljettu.