Kuka

Kuva: Jani Niipola

Carol Kiriakos
Olen Helsingistä kotoisin oleva tutkija ja kirjoittamisen valmentaja. Olen opiskellut sosiaalipsykologiaa Helsingin yliopistossa ja tehnyt väitöskirjani Firenzen Eurooppa-yliopistossa tutkimusaiheenani globaali osaajatyö. Nyt toimin tutkijana Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulun Organisaatiot ja johtaminen -yksikössä.

Olen tutkimustyön ohella opiskellut luovaa kirjoittamista sekä perehtynyt kirjoittamisen prosessiin. Pidän Aalto-yliopistossa kirjoittamisen valmennusryhmiä suomeksi ja englanniksi. Tavoitteeni on kehittää kirjoittamisen tukea yliopistomaailmassa. Kirjoittamista voi helpottaa monin tavoin!

Kuva: Sasa Tkalcan

Kimmo Svinhufvud
Työskentelen tällä hetkellä tutkijatohtorina Helsingin yliopistossa, Intersubjektiivisuus vuorovaikutuksessa -huippuyksikössä. Väittelin itse tohtoriksi vuonna 2013 suomen kielestä. Artikkeliväitöskirjani käsitteli graduseminaarien ja gradunohjaamiskeskustelujen vuorovaikutusta.

Päätyössäni äidinkielen yliopisto-opettajana Helsingin yliopiston Kielikeskuksessa opetan monenlaisia kirjoittamisen kursseja, mutta erityisesti olen perehtynyt opinnäytteen kirjoittamiseen. Pidän myös kahta muuta suosittua blogia: Gradutakuu ja Kokonaisvaltainen kirjoittaminen. Twitterissä saat minuun yhteyden täällä: @KimmoSvinhufvud

Kommentointi on suljettu.