Kuka

Kuva: Elina Simonen

Carol Kiriakos
Olen Helsingistä kotoisin oleva sosiaalipsykologi ja kirjoittajien valmentaja. Olen valmistunut maisteriksi Helsingin yliopistosta ja tehnyt väitöskirjani Firenzen Eurooppa-yliopistossa tutkimusaiheenani globaali osaajatyö. Väitökseni jälkeen toimin yli kymmenen vuotta tutkijana ja kirjoittajien tuen kehittäjänä Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulun Organisaatiot ja johtaminen -yksikössä.

Nykyään valmennan kirjoittajia eri yliopistoissa ja organisaatioissa suomeksi ja englanniksi. Teen myös yksilövalmennusta. Lisäksi toimin pääopettajana Kriittisen korkeakoulun Tietokirjoittajakoulussa.

Erityisosaamistani on kokeneiden kirjoittajien tuki ja kirjoittamisen lukkojen avaaminen. Lähestymistapani eroaa perinteisemmästä kirjoittamisen opetuksesta, sillä painopiste on tekstin sijaan aikaansaamisessa ja prosessissa.

Omaa suhdettaan kirjoittamiseen voi parantaa monin tavoin! Lisätietoa valmennuksistani löydät englanninkielisiltä Writing Doctor -sivuiltani.

 

Kuva: Sasa Tkalcan

Kimmo Svinhufvud
Työskentelen äidinkielen yliopisto-opettajana Helsingin yliopiston Kielikeskuksessa, jossa opetan monenlaisia kirjoittamisen kursseja. Erityisesti olen perehtynyt opinnäytteen kirjoittamiseen.

Väittelin itse tohtoriksi vuonna 2013 suomen kielestä. Artikkeliväitöskirjani käsitteli graduseminaarien ja gradunohjauskeskustelujen vuorovaikutusta.

Pidän myös kahta muuta suosittua blogia: Gradutakuu ja Kokonaisvaltainen kirjoittaminen. Twitterissä saat minuun yhteyden täällä: @KimmoSvinhufvud

Työskentelen tällä hetkellä muiden töiden ohella myös työnohjaajana ja tarjoan yksilötyönohjausta kaikille, jotka kaipaavat lisätukea omaan työhön liittyvien kysymysten tarkasteluun. Löydät lisätietoa työnohjauksesta ja palveluistani täältä.

Kommentointi on suljettu.