Tohtoritakuu ja Väitöksen jälkeen Sivullisen lavalla ti 31.5.2022

Tiistaina 31.5.2022 me tohtoritakuulaiset eli Carol ja Kimmo olemme Rosebudin Sivullinen-kirjakaupassa keskustelemassa yhdessä Väitöksen jälkeen -kirjan kirjoittajien eli Johanna Isosävin ja Camilla Lindholmin kanssa. Tarkoitus on keskustella yliopistollisesta kirjoittamisesta ja akateemisista urapoluista laajemminkin.

Keskustelua johtaa ystävämme Urpu Strellman. Urpu on hyvin kokenut haastattelija ja keskustelija, joten keskustelusta tulee varmasti mainio. Yleisöllä on luonnollisesti myös mahdollisuus esittää kysymyksiä ja vaikuttaa keskusteluun.

Tilaisuus alkaa 31.5. klo 17:00. Keskustelua voi tulla seuraamaan paikan päälle Sivullinen-kirjakauppaan Helsingin Kaisaniemenkadulle. Tilaisuuteen voi osallistua myös etänä, sillä se striimataan Sivullisen YouTube-kanavalle, jonne video jää katsottavaksi tapahtuman jälkeen.

Tarkat tiedot tapahtumasta löytyvät tapahtuman Facebook-sivulta.

Tervetuloa mukaan!

Kategoria: Yleinen. Lisää kirjanmerkkeihin: permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit tilata kommentit myös vaikka et itse kommentoisi.