Tervetuloa Tohtoritakuu-blogiin

Kuva: Tony Fischer (Flickr)

Tämän blogin tavoitteena on tarjota tukea jatko-opiskelijoille ja tutkijoille sekä kaikille, joita akateeminen kirjoittaminen kiinnostaa. Käsittelemme blogissa väitöskirjan kirjoittamista ja jatko-opiskelua mutta myös teemoja, jotka koskettavat kaikkia tieteellisen kirjoittamisen parissa työskenteleviä. Tällaisia ovat vaikkapa ajanhallinta sekä laajemminkin akateemisen työn haasteet.

Tohtoritakuu on blogi, mutta samalla se on myös kirja. Työstämme akateemisen kirjoittamisen opasta, jonka Art House julkaisee vuoden 2015 alussa. Blogissa pohdimme osittain samoja teemoja, mutta tämä toimii kanavana myös sellaisille kysymyksille, joita ei kirjassa käsitellä.

Vaikka opetamme kirjoittamista, ei se ole aina meillekään ollut erityisen helppoa. Toiveemme onkin, että tästä sivustosta ja kirjastamme tulee sellaisia tuen lähteitä, joita itse olemme kaivanneet.

Kuulisimme myös mielellämme, minkälaiset asiat sinusta tuntuvat haasteellisilta tai mitä toivoisit tässä blogissa käsiteltävän. Kerro toiveistasi kommenteissa tai lähetä meille viesti Kontakti-sivun kautta.

Blogimme seuraaminen onnistuu tietysti sivustolla vierailemalla. Vielä vaivattomampaa on tilata artikkelit sähköpostiin tai RSS-lukijaan. Myös Facebook-sivumme kautta saat tiedon uusista artikkeleista ja muista aiheemme kannalta relevanteista uutisista.

Toivomme, että saat blogistamme oivalluksia kirjoittamiseen ja akateemiseen työhön. Osallistu keskusteluun ja tee tästä mahdollisimman hyödyllinen sivusto meille kaikille! Aloita lukeminen etusivulta. Lisää artikkeleita tulee lähiviikkoina!

Carol & Kimmo

Kategoria: Yleinen. Lisää kirjanmerkkeihin: permalink.

3 Responses to Tervetuloa Tohtoritakuu-blogiin

  1. Pingback: Blogien sielunelämästä | Tutkijan sunnuntai

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit tilata kommentit myös vaikka et itse kommentoisi.