Tarvitsetko tukea väitöskirjan kirjoittamiseen?

Kuva: jurvetson (Flickr)
Kuva: jurvetson (Flickr)

Pidän kevätlukukaudella Helsingin yliopistossa väitöskirjantekijöille tarkoitetun kirjoittamisen kurssin. Kurssi on tarkoitettu jatko-opiskelijoille, jotka ovat keskellä väitöskirjan kirjoittamisen prosessia.

Tapaamisissa keskitytään väitöskirjaprosessin tukemiseen, tehokkaiden työskentelytapojen opetteluun, vertaistukeen sekä tekstin tuottamiseen ja parantamiseen. Kurssilla keskeistä on työskentely pienryhmissä. Siksi on tärkeää, että osallistujat todella sitoutuvat tapaamisiin.

Kurssi on tarkoitettu Helsingin yliopiston jatko-opiskelijoille. Kurssi on äidinkielen opetusta, joten opetus ja työskentely tapahtuvat suomen kielellä ja teemme myös harjoituksia suomeksi. Väitöskirjan kielellä ei muuten ole varsinaista merkitystä.

Kurssin tapaamiset ovat torstaisin 17.1.–18.4.2013 klo 10.15–11.45 keskustakampuksella. Kurssi on kahden opintopisteen laajuinen.

Ilmoittautuminen WebOodin kautta 31.12.– 6.1. Ryhmään otetaan 21 jatko-opiskelijaa.

Artikkelin sijainti: Yleinen Asiasana: , , . Lisää kirjanmerkkeihin: permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit tilata kommentit myös vaikka et itse kommentoisi.