Tohtoritakuu on ilmestynyt

Tohtoritakuu on ilmestynyt

Kirjamme Tohtoritakuu: kirjoittamisen opas jatko-opiskelijalle ja tutkijalle on ilmestynyt.

Kirja on tarkoitettu kirjoittamisen ja työskentelyn tueksi väitöskirjan tekijöille ja väitöskirjan jälkeiseen tutkimustyöhön. Lisäksi kirjasta hyötyvät myös opinnäytteen ohjaajat sekä kaikki muutkin, joiden työhön kuuluu laajojen kokonaisuuksien hallintaa.

Kirjassa esitellään monenlaisia ajankäytön tekniikoita sekä pohditaan tavoitteita ja niiden asettamista. Kirjassa on myös paljon konkreettisia harjoituksia kirjoitustyön tueksi ja esimerkiksi työskentelyn ongelmien jäsentämiseen.

Väitöskirjan kirjoittaminen ja akateeminen tutkimustyö ovat haastavia tehtäviä. Meistä tuntui, että tällaiselle kirjalle on tarve. Nyt kirjan valmistuttua meistä tuntuu, että samanlaista kirjaa ei ainakaan suomeksi ole olemassa.

Kirjaa voi tilata esimerkiksi Art Housen verkkokaupasta.

Artikkelin sijainti: Yleinen Asiasana: , . Lisää kirjanmerkkeihin: permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit tilata kommentit myös vaikka et itse kommentoisi.