Löydä kirjoittamisen ilo ja rutiini

Tervehdys, erityisesti Aalto-yliopiston tohtoriopiskelijat! Opetan syyslukukaudella Aalto-yliopistossa Finding Joy and Productivity in Academic Writing -kurssia. Kurssi on avoin kaikille Aalto-yliopistossa väitöskirjaa tekeville, riippumatta tutkimusalasta. Myös graduvaiheessa olevat Aallon maisteriopiskelijat ovat tervetulleita osallistumaan. Lisäksi kurssille pääsee JOO-sopimuksen kautta muutama väitöskirjantekijä Aalto-yliopiston ulkopuolelta.

Kurssin opetus- ja työskentelykieli on englanti, mutta kaikki kirjoitustehtävät voi tehdä suomeksi. Opetuspaikka on Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulu Helsingin Töölössä.

Kurssi alkaa 8.9. Luennot ovat kerran viikossa tiistaisin klo 12-15 joulukuun alkuun asti. Osallistuminen edellyttää läsnäoloa luennoilla sekä sitoutumista pienryhmän työskentelyyn koko syyslukukauden ajan.

Kurssille voi ilmoittautua Aalto-yliopiston Weboodissa 31.8. asti. Täältä löytyy myös tarkempi kuvaus kurssista.

Tervetuloa!

Kategoria: Yleinen. Lisää kirjanmerkkeihin: permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit tilata kommentit myös vaikka et itse kommentoisi.