Zen ja väitöskirjan tekijän kunnossapito

Zen ja väitöskirjan tekijän kunnossapito
Kuva: Masaaki Komori

Olen parin viime vuoden aikana pitänyt Helsingin yliopiston humanistis-yhteiskuntatieteellisessä tutkijakoulussa jatko-opiskelijoille suunnattua Tutkijan verkkokirjoittaminen -kurssia. Yksi kurssin tehtävistä on yhteinen kurssiblogi, johon jokainen kurssilainen kirjoittaa kirjoituksen.

Tämän kevään kurssin blogin nimi on tyhjentävästi Zen ja väitöskirjan tekijän kunnossapito. Blogin näkökulma on hyvin käytännöllinen: se on how-to-blogi väitöskirjan kirjoittajille.

Blogiin on ilmestynyt jo useita erittäin käytännöllisiä kirjoituksia, joiden teemat vaihtelevat laidasta laitaan. Aiheina ovat tähän mennessä olleet muun muassa väitöskirjan kirjoittaminen vanhempainvapaalla, käsitetyökalut väitöskirjan jäsentämisessä sekä Voltaren-geelin rooli väitöskirjan kirjoittamisessa.

Tule tutustumaan kurssimme blogiin ja osallistu keskusteluun!

Artikkelin sijainti: Yleinen Asiasana: , , , . Lisää kirjanmerkkeihin: permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit tilata kommentit myös vaikka et itse kommentoisi.