Carolin englanninkielinen kurssi Aalto-yliopistossa syksyllä 2019

Opetan jälleen syyslukukaudella Aalto-yliopistossa Finding Joy and Productivity in Academic Writing -kurssia. Kurssi on avoin kaikille Aalto-yliopistossa väitöskirjaa tekeville, riippumatta tutkimusalasta. Myös maisteritason opiskelijat voivat osallistua, jos gradu on aktiivisessa työvaiheessa ja kaipaa kirjoittamisprosessiin tukea.

Kurssille pääsee JOO-sopimuksen kautta myös muutama väitöskirjantekijä Aalto-yliopiston ulkopuolelta. Tästä kannattaa kysyä tarkemmin omalta opintokoordinaattorilta.

Kurssin opetus- ja työskentelykieli on englanti, mutta oma kirjoittaminen voi tapahtua millä kielellä vain. Kurssiin liittyvät kirjoitustehtävät voi tehdä englanniksi tai suomeksi. Opetuspaikka on Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulu Otaniemessä.

Kurssi alkaa tiistaina 10.9. Luennot ovat kerran viikossa tiistaisin klo 13-16 joulukuun alkuun asti. Osallistuminen edellyttää läsnäoloa luennoilla sekä sitoutumista pienryhmän työskentelyyn koko syyslukukauden ajan.

Kurssille voi ilmoittautua Aalto-yliopiston WebOodissa. Sieltä löytyy myös tarkempi kuvaus kurssista.

Tervetuloa!

Kategoria: Yleinen. Lisää kirjanmerkkeihin: permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit tilata kommentit myös vaikka et itse kommentoisi.