Tutkijalta tutkijalle, verkossa

Kuva: Martin Adams

Opetan myös tänä syksynä Tutkijan verkkokirjoittaminen -kurssia Helsingin yliopiston humanistis-yhteiskuntatieteellisessä tutkijakoulussa. Kurssin osallistujat ovat jälleen kerran ihan mahtavia, ja kurssi onkin ehdottomasti yksi työni mukavimpia osia.

Kurssilaiset perustavat aina yhdessä kurssiblogin, johon jokainen osallistuja kirjoittaa yhden kirjoituksen. Tämänsyksyisen blogin nimi on Tutkijaverkossa. Kirjoituksissa pohditaan eri näkökulmista sitä, millaista on viestiä verkossa tutkijan positiosta.

Blogiin on tullut jo useampi kirjoitus, varsin erilaisista teemoista. Aiheita ovat esimerkiksi Creative Commons -lisenssin perusteet, bloggaaminen osana väitöskirjaprosessia sekä Otto Brusiinin klassiset ajatukset kriittisestä ajattelusta. Ja paljon lisää on vielä tulossa.

Tulepa tutustumaan blogiimme ja osallistu keskusteluun!

Kategoria: Yleinen. Lisää kirjanmerkkeihin: permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit tilata kommentit myös vaikka et itse kommentoisi.