Uutta luettavaa myös jatko-opiskelijoille ja tutkijoille: Kupliva kirjoittaminen

Kupliva kirjoittaminen

Kimmon uusi kirja, hänen yhdessä Urpu Strellmanin kanssa kirjoittamansa Kupliva kirjoittaminen: iloa ja tehoa työelämän teksteihin ilmestyi pari viikkoa sitten. Kirja on kirjoitettu ensisijaisesti eräänlaiseksi työelämän kirjoittamisen oppaaksi.

Vaikka yleisöksi ei ole ajateltu pelkästään akateemisia kirjoittajia, väitöskirjan tekeminen ja tutkimus ovat kuitenkin mitä suurimmassa määrin työtä ja lisäksi vielä kirjoittamisen ympärille rakentuvaa työtä. Kirjasta löytyy paljon vinkkejä ja hyviä käytäntöjä esimerkiksi omaan kirjoitusprosessin hallintaan. Lisäksi siinä esitellyt ajatukset soveltuvat hyvin yleistajuistamiseen ja kaikkeen muuhun asiantuntijan asemasta viestimiseen.

Kupliva kirjoittaminen täydentää siis mainiosti Tohtoritakuu-kirjaamme. Eräänlainen pikantti yksityiskohta on sekin, että kirjan toinen kirjoittaja Urpu oli aikanaan Tohtoritakuu-kirjan kustannustoimittaja. Tuon kirjamme mahdolliset ansiot ovat kiistatta myös Urpun ansioita.

Voit lukea uudesta kirjasta lisätietoa Kimmon Kokonaisvaltainen kirjoittaminen -blogista.

Kirjaa voi tilata esimerkiksi Art Housen verkkokaupasta, joko painettuna kirjana tai e-kirjana.

Artikkelin sijainti: Yleinen Asiasana: , . Lisää kirjanmerkkeihin: permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit tilata kommentit myös vaikka et itse kommentoisi.