Kirjoituksia väitöskirjaytyöstä: Tiellä tohtoriksi

Kuva: Alberto Frías

Olen tänä syksynä opettanut useita verkkokirjoittamisen kursseja hieman erilaisille opiskelijoille. Yksi kursseista oli suunnattu Helsingin yliopiston humanistis-yhteiskuntatieteellisen tutkijakoulun opiskelijoille.

Kaikilla kursseilla toteutetaan yhteinen kurssiblogi. Tämänkertaisen kurssiblogin nimeksi valikoitui ”Tiellä tohtoriksi”. Blogissa kurssilaiset pohtivat elämäänsä jatko-opiskelijana ja väitöskirjatutkijana, monelaisista näkökulmista.

Aika moni kirjoituksista käsittelee väitöskirjan ja työelämän yhdistämistä, esimerkiksi opettajantyön ja väitöskirjan yhdistämistä. Muita käsiteltyjä teemoja ovat esimerkiksi omistajuus väitöskirjatyöstä ja valeuutiset.

Käypä tutustumassa näihin ja muihinkin blogin kirjoituksiian ja liity mukaan keskusteluun! Jos muut tämän syksyn kurssiblogit kiinnostavat, kurkkaa tänne.

Kategoria: Yleinen. Lisää kirjanmerkkeihin: permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit tilata kommentit myös vaikka et itse kommentoisi.